söndag 13 juni 2010

Smakprov från Luna Macabres demo

Så.. nu är den snart här. Lägger upp smakprov på Showerboy, då det är den låten som på något sätt blivit en följetong här på Dawn of the Blog. Jag lade upp ett ljudklipp från första repet på den, och tänkte att det kan vara fint att sluta cirkeln med att lägga upp hur demoversionen tagit sig! Vi i Luna Macabre är sugna som få på att få komma ut och spela en massa nu, och med hjälp av demon kanske det kan bli verklighet! Hur trevligt det än är att repa och spela in, så är det ju livespelningar som är målet och drivet! 


Så.. nu får det vara nog med tjuvlysningar ;) Snart kommer demon!


7 kommentarer:

 1. Francke15:07:00

  Bra ljud! Engagerat (!) och 'rena' ljud. Med mina referensramar (?) måste jag gå tillbaka till Cellstock i Rågsved (hette det så, låter konstigt) där jag var nån gång. Stormakt Gul, Ebba Grön (om dom nu hette så då) och andra. Annars kan jag inte genren, så jag vet ju inte hur det ska låta... Ni har verkligen gkort stora framsteg (fast då har jag ju bara hört den där inspelningen du la ut från första repet). Nu lyfter ni!

  SvaraRadera
 2. Tack Franke (har du månne sett den danska maffiafilmen Pusher där maffioson kallar huvudrollsinnehavaren för "Franke"?

  Jo, demon låter väldans bra och trots att det tagit tid kommer den nog att vara färdigställt inom kort. Sex låtar som alla låter lika bra, inte en svag låt i min mening. Allt från snabbt till långsamt och tungt! Jag är stolt o glad att få spela med i bandet!

  SvaraRadera
 3. Anonym18:51:00

  Perkele!Det låter ju kalasbra!
  /Marko

  SvaraRadera
 4. Francke21:04:00

  Kallar? Det är jag som är Francke! Trilskas dom, messa mig.

  SvaraRadera
 5. Anonym17:04:00

  Är det coolt att stå och posa bland rabarber?

  SvaraRadera
 6. Det är väl klart att det är. Rabarber är nästan Babar baklänges ju!

  SvaraRadera
 7. mm Rabarber, det är min melodi :)

  / The Saint

  SvaraRadera