onsdag 17 februari 2010

Thunder in Rock!

Ja, nu menade jag inte den gamla Myofist låten som vi alla minns så väl, utan jag hade ynnesten att få vara med i går på det andra repet för det snart återförenade Thunder

Visserligen går tiden fort, men jag måste nog säga att tiden har varit snäll med Marko, Dannä, Anders och Samoth. Trots att det bara är Dannä som musicerar fortfarande (i det lysande coverbandet Pigs in Space), och att de andra inte spelat på över 20 år (ännu en parentes här. Marko verkar dock ha fuskat lite med musik i Asien, något vi måste utreda lite till) så lät de riktigt bra igår. Visst, det ska tajtas till, ökas i takt och finslipas en hel del, men grunden sitter där den ska och även om frisyrerna inte är speciellt "hårdrockiga" kommer det säkerligen att headbangas en hel del på den kommande spelningen. Dessutom har ju inte Ronnny kommit "hem" från L.A än, så mängden metalhår kommer att utökas med iaf 90% då. 

Återstår att se om Laxåpubliken "never get enough", men nog tusan kommer de att ropas in på både ett och två extranummer. Och Anders.... denna gången tror jag inte det räcker med att spela låtarna en gång till snabbare!

  Marko funderar på vad han gett sig in på!

Anders ger illlusionen av att ha full koll!

Rörelsestudie av Samoht bakom skinnen!

Linslusen var även han på plats!Sen nöjer sig inte Marko med att vara musiker och semi-proffs bloggare, utan har även dragit igång Laxåpartiet! Det är inte något skämt på något sätt, utan då Marko inser att det saknas en hel del i partipolitiken i Laxå och att det händer alldeles för lite, har han startat upp ett eget parti! Klicka här och  och läs allt ni behöver veta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar