lördag 31 december 2011

Vad Antichrister minns av det gånga året 2011!


Varför vara originell? Det är inte ofta jag gillar att sälla mig till massorna och promenera efter de andra lämlarna i lämmeltåget, men det finns undantag. Årslistor är ett av dem.  Det är ju kul att skriva ner vad som skedde under året och samtidigt känna efter vad det var under året som gjorde intryck. (blogger lägger till en massa mellanrum i detta inlägg. Vad det beror på har jag ingen aning om.)
Let´s go!Årets Sopa: SOPA lagen. Vet du inte vad den innebär? Kolla upp den, pronto... listan finns kvar att läsa klart sen. I alla fall ett tag till innan lagen går genom!


Årets katastrof: Tsunamin som skakade Japan. Naturen kan vara ond ibland.
Årets katastrof 2: Massakern på Utöya. Människan är ond.


Årets kvasi-katastrof: Vår klass på socionomprogrammet upplöses. 


Årets klass: D 


Årets argaste folkslag: Egyptier. 


Årets ledsnaste: Folket i NordKorea efter deras älskade Kim Jong Il reste upp till himlen. Årets pöbel: Kadaffis "undersåtar".  


Årets dödaste terrorist: Usama Bin-Ladin. 


Årets R.I.P: Både Ryan Dunn och David Hess lämnade jordelivet utan att ge någon förvarning. Nöjesvärlden i USA blev två karaktärer fattigare. England förlorade, inte så oväntat dock, Amy Winehouse. I Sverige saknas Lena Nyman och Lasse Brandeby. Tack alla ni för den glädje ni gav oss! 

Årets iDöd: Steve Jobs


Årets vinnare: Charlie SheenÅrets smutpeddler: Carl Gustav XVI


Lite film-, teve- och musikgrejjer behöver också få plats.


Årets Teater: Här dansar Kalle Karlsson -Utomhusteater i Arboga är sommar det! 


Årets skivor
Mastodon  - The Hunter
Opeth - Heirtage
Hell - Human remains
Graveyard - Hisingen Blues
Luna Macabre - All the boys


Årets musikdokumentär: Lemmy (delad plats med Så jävla metal)Årets re-make: Apornas Planet - (r)evolutionÅrets bästa serieavslutning: Harry Potter. Åtta fantastiska filmer senare slutar serien på topp!Årets western: True GritÅrets machofilm: Conan the barbarian. Jason Momoa får 4 avhuggna huvuden!Årets splatterkomedi: Tucker and Dale vs Evil (delas med Final destination 5)Årets blair witch: Trollhunter. TROLL!!!!!Årets "jag vet inte vad jag ska vara för genre": Kill ListÅrets snackis: A Serbian film. 


Årets Goonies: Super 8Årets seriemördare: I saw the devilÅrets animerade: Tintin.Årets teveserier:
Walking dead
Boardwalk empire
Life´s too short
Game of thrones
American Horror Story
Frozen planet
Anno 1790 - för alla snygga statister!
Årets bok: Ehhh... Människosyn och etik av Håkan Thorsén? 


Årets Look-a-like:  

Bassisten Robert Hunecke i Avantasia?Statsminister Fredrik Reinfeldt?

Så... det var allt jag kunde komma på. Självfallet har jag missat massor viktiga saker, underbara skivor och bra filmer. Men så är det. 


Jag hoppas att ni alla har haft ett bra 2011 och att 2012 kommer att bli ett bra och givande år för er alla. Gott nytt år go vänner!

2 kommentarer:

  1. Hallå, du glömde nått...Årets Teater??? ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, tror att det är någon som var inne på mitt konto och gjorde en kommentar! Självfallet ska en årsbästa teater vara med i listan!

    SvaraRadera