fredag 15 maj 2009

Hejsan alla som jag känner!

Snacka om att det blir ojämt med hur man bloggar. Vissa dagar kan jag lägga upp 2-3 inlägg och sen går det lång tid utan ett endaste inlägg i horisonten. Tur att man inte tjänar pengar på det eller är tvungen att göra inlägg alla dagar. Hur som haver. Idag kommer en kort lägerrapport och en liten lista. Bara för att det är fint väder!

Lägesrapport: Min zombieartikel kommer snart att publiceras på ginza.se i helhet, och härom dagen fick jag nöjet att själv korta ner den till 850 ord (originalartikeln är typ 6200 ord), då en kortare version kommer att publiceras i deras tryckta katalog! Känns fint som snus och är del i ett samarbete mellan Swedish gore film society och ginza! Heja!

Bäst just nu!
1. Story of Anvil! - se den, förvånas av den, bli rörd av den , dyrka den! Dokumentärfilm i sitt esse!
2. Mike Portnoys trumlektionsfilmer. Visserligen blir man sugen på att;
a)bryta sönder mina trumpinnar för jag kommer ALDRIG att ens kunna spela hans kompgrejjer, än mindre brejk
b) bryta av Portnoys armar. Jävla besservisser!

3. Grannfejden på TV3. Jag gillar faktiskt Ashberg och jag tycker att det under sensationsytan i den serien ligger ett visst socialt patos och vilja att visa att det faktiskt är möjligt att lösa problem. Även om 90% av deltagarna beter sig som 3-åringar.

4. Solen. Äntligen tillbaka!

5. Städdag i huset på söndag med god grillning!

6. Plants vs zombies! underbart spel, gulligt som Norman Bates mamma!

1 kommentar:

  1. Anonym11:05:00

    Kan man vara mer stolt än jag är över dig skulle jag bli förvånad. Dina, som du kallar det, onödiga vetanden visar sig komma mer till nytta än toapapper för en snorjärs. Du har snart inga argument till varför det skulle vara värdelöst vetande. Grattis till publiceringen älskling.

    I övrigt är mitt bifall till resterande punkter klart som korvspad!

    Puss

    SvaraRadera