onsdag 10 december 2008

Det var som tusan!

Movielover, den lilla bokmalen och bokplöjaren vann Nobelpriset i litteratur på sin skola idag igen, för andra året i rad! Känner mig stolt som en tupp, men framför allt glad för att hon tycker att det både är kul och roligt att läsa och skriva! Trots att hon har dator och tevespel! Go girl!Apropå tevespel har jag  låtit några timmar försvinna framför "dumburken" (eller vad ska man kalla de nya platta apparaterna, "dumkvadrater"?) och spelat Tomb Raider: Underworld. Riktigt fint spel, med underbar grafik. Inte lika mycket aggressioner mot dåliga kontroller i detta spel, utan det mesta har förflutigt bra. Visserligen är irritationsbördan uppdelad då vi har turats om att spela hela spelet, men ändå tycker jag att det är lättare än tidigare spel. Kanske lite för lätt emellanåt? Desutom säger hon inte UUUNNGHHH längre, utan tar emot sig med händerna, tack programmerarna! Lara Croft är riktigt fin i detta spel och får nog mången småkillar att vrida kameran både en och två gånger under spelets gång för att se alla "vinklar" på henne. 
Haft besök av föräldrarna och ena systern idag. Vi fikade lite och det var skönt att se att trots den relativt höga åldern (och tre ohängda ungar) är mina föräldrar både pigga och glada.Nu mat och se klart på William Friedkins lysande French Connection från 1971! Bra film från ett lysande år!

1 kommentar:

  1. Härligt med dotra!! Bra jobbat pappan! Men du...det blir väl inget spelande nu? Du är ju hårt arbetande i sprinklerbranchen. Upp pch jobba med dig nu, vi behöver kulor in rullande i den här familjen!!

    SvaraRadera