tisdag 21 oktober 2008

Oraklet hade ganska rätt!

Visst blev det mat, Timber falls och sömn! Fantastiskt att Orakel kan vara så på pricken med vad som ska ske!

Idag har vi köpt saker (för pengar som vi inte har). En ny router då den andra skickade ut en signal som antagligen:

1. Berodde på ett strömfel i den (vilket en början på en svedd undersida kan tyckas tyda på)

2. Signalen är ett experiment från Netgear som gör att den med hjälp av en högfrekvent signal skapar köpberoende och internetberoende hos de som utsätts för signalen!

3. Alternativt en "zombiefierings" signal som vid ett givet tillfälle dödar alla som har utrustningen och skapar en arme av netgear-zombis som kommer att skapa ett helvete på jorden!

Personligen tror jag på 1, men man kan aldrig vara för säker. Den nya routern låter ingenting alls, så att det var den gamla som var trasig är troligt. Å andra sidan kan "zombiefierings" signalen gömts i en högre frekvens... hjälp!

Sen var vi bara tvungna (antagligen på grund av punkt 2 då) att köpa en USB-hub. Dels för att det är kris på USB-uttag här hemma, dels för att vi inte vet vart vi ska göra av alla pengar (läs: ironi) och till sist för att den var så töntigt fin!
Dessutom låter den som om tredjevärldskriget brutit ut när man aktiverar den! Löjligt? Barnslig? Onödig? Javisst, men ack så fin! Och om nu några netgearzombies tränger sig på.. ja, då kanske man kan skrämma dem lite genom att hålla på knappen (dvs om de är mer utvecklade zombies.. italienska papier-machie zombisar fattar nada).

p.s Jag är inte paranoid eller tror på att zombies finns på riktigt. Fast lite som barnen är lite osäkra på om tomten finns (för visst tusan kommer det presenter till jul hur som helst) så förbihåller jag ett knagande tvivel om att de skulle kunna finnas. Verkligheten är allt för tråkig annars... det måste finnas lite plats för mysterier och mirakel!

4 kommentarer:

 1. Hehe. Finfina grejer! Synd bara att jag inte visste att ni behövde router, har tre stycken oöppnade här hemma jag skulle kunna skänkt bort mot fraktkostnad. :P

  SvaraRadera
 2. Anonym17:28:00

  Till bandana>> Mäh...kunde runte ha kläckt det liiiite tidigare...*rullar med ögonen* ;o)

  Darling...fyi, det finns zombies, på riktigt...faaast de beter sig inte riiiktigt som på film, men nästan. =P Love u!

  SvaraRadera
 3. Den är så kul!!!!!!!!!!

  SvaraRadera